Uus moejook: Külmpruulitud kohv

Kersti Eero, 11. juuni 2016

"Kui kuum vesi toob ubadest välja mõruduse, siis külma veega jääb kohv märksa mahedama maitsega," võrdleb barista Marta Piigli eestlase harjumuspärast kuuma kohvi suve hakul meilegi jõudnud ameeriklaste trendijoogiga.

"Eile panin filtrisse kaks kilo kohvi, valasin 12 liitrit külma vett peale ja jätsin tünni 14 tunniks toatemperatuurile seisma," ütleb Pauligi Coffe Truck’i barista ­Jaanus Veli.

"Kui kuum vesi toob ubadest välja mõruduse, siis külma veega jääb kohv märksa mahedama maitsega," võrdleb barista Marta Piigli eestlase harjumuspärast kuuma kohvi suve hakul meilegi jõudnud ameeriklaste trendijoogiga.

"Eile panin filtrisse kaks kilo kohvi, valasin 12 liitrit külma vett peale ja jätsin tünni 14 tunniks toatemperatuurile seisma," ütleb Pauligi Coffe Truck’i barista ­Jaanus Veli.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?