Uus moejook: Külmpruulitud kohv
"Kui kuum vesi toob ubadest välja mõruduse, siis külma veega jääb kohv märksa mahedama maitsega," võrdleb barista Marta Piigli eestlase harjumuspärast kuuma kohvi suve hakul meilegi jõudnud ameeriklaste trendijoogiga.
"Eile panin filtrisse kaks kilo kohvi, valasin 12 liitrit külma vett peale ja jätsin tünni 14 tunniks toatemperatuurile seisma," ütleb Pauligi Coffe Truck’i barista Jaanus Veli.
"Kui kuum vesi toob ubadest välja mõruduse, siis külma veega jääb kohv märksa mahedama maitsega," võrdleb barista Marta Piigli eestlase harjumuspärast kuuma kohvi suve hakul meilegi jõudnud ameeriklaste trendijoogiga.
"Eile panin filtrisse kaks kilo kohvi, valasin 12 liitrit külma vett peale ja jätsin tünni 14 tunniks toatemperatuurile seisma," ütleb Pauligi Coffe Truck’i barista Jaanus Veli.