FOTOD | Kohaliku Gastronoomia tipud: kolmandik kõigist auhindadest läks restoranile Horisont

Kersti Eero, 12. november 2016

Neljapäeva õhtul kuulutati välja Eesti parimad söögikohad ja kokad. Enim tunnustusi noppis gastronoomiakonkursil Silverspoon restoran Horisont, võites peente restoranide, parima teeninduse ja ka parima taimetoidu pakkuja kategoorias.

Hõbelusika (Silverspoon – ingl k) eest võistles üle saja restorani. Neid hindas poole aasta jooksul söömas-joomas käinud kaheksakümmend žüriiliiget. Välja valiti parim fine dining ja casual dining restoran, pererestoran ning rahvusköögi, Eesti köögi ja taimetoidu pakkuja. Anti välja parima peakoka tiitel ning selgusid parim kohvik ja parima teenindusega toidukoht.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?