LIHAKOOL I Veis – mida noorem loom, seda heledam liha

Kristi Luht , 25. veebruar 2017

Teravilja söönud ja rohumaal kasvanud loomade liha maitseb erinevalt.

Veiseliha on püsinud aastaid eestlaste toidulaual auväärsel kolmandal kohal pärast sea- ja kanaliha. Viimastel aastatel on lihaveiste kasvatus Eestis üsna jõudsalt arenenud ja tänu sellele on inimesed hakanud veiseliha ka rohkem sööma.

Teravilja söönud ja rohumaal kasvanud loomade liha maitseb erinevalt.

Veiseliha on püsinud aastaid eestlaste toidulaual auväärsel kolmandal kohal pärast sea- ja kanaliha. Viimastel aastatel on lihaveiste kasvatus Eestis üsna jõudsalt arenenud ja tänu sellele on inimesed hakanud veiseliha ka rohkem sööma.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?