×
Tervist24 | Toitumine

Grillihooaja ABC: kuidas valmib ideaalne liha

2
Toimetas Silja Paavle, 19. mai 2017

Viimane aeg on teritada grillivardad ja kuulutada grillihooaeg avatuks. Olgugi et grillimine näib paljudele lihtsa aseta-liha-restile-ja-küpseta-tegevusena, õnnestub see mõnel siiski paremini kui teisel. Et igaühest võiks alanud hooajal saada tõeline grillmeister, jagab Rakvere tootekategooriajuht Heli Sepp kasulikke näpunäiteid, mida järgides õnnestuvad kindlasti ka algajad grillisõbrad.

Grilli ettevalmistus

Tõsta grill ulualuselt välja ja puhasta korralikult, sest igasugune mustus, hangunud rasv ja tolm takistavad õhu juurdepääsu tulele ning see omakorda kajastub grillimise lõpptulemuses. Kaval grillmeister võiks vooderdada söegrilli fooliumiga – see muudab grilli puhastamise kordades lihtsamaks ning aitab selle ka puhtamana hoida. Ära unusta lõkkekausi õhuavade juurde fooliumisse auke torgata!

Artikli täismahus lugemiseks vajuta:
%
Proovi Digilehte
1€/kuu
Oled juba lugeja?