SÜGISESE SÖÖGILAUA SÜDA: kümme lihtsat rooga kõrvitsast

Kersti Eero, 17. oktoober 2020

„Kõige rohkem olengi kõrvitsast lahtist pirukat teinud,“ ütleb Habaja Viinavabriku perenaineJulia-Maria Linna. „Sügiseti peetakse Harmi koolis Mihkli laata ja meie lapsed on vist juba seitse aastat seda pirukat seal müünud,“ naerab ta. Aga aasta pärast kuulub rekord ehk hoopis kõrvitsaga lambahautisele, sest kokapaberitega fotokunstnikul on plaanis sellega talvel teisigi kostitama hakata. Selleks, et oma külalisi üllatada – rääkimata korisevast kõhust – pakuvad ka Õhtulehe tänased toiduküljed lihtsaid ja tervislikke kõrvitsaretsepte.   

Särtsakas kõrvitsapirukas 

Artikli täismahus lugemiseks vajuta:
%
Proovi Digilehte
1€/kuu
Oled juba lugeja?