Urmas Reitelmann astub ERRi nõukogust tagasi: kujutan ette juhatuse, osa nõukogu ning eelkõige kultuurimarksistlike toimetajate joovastust

Toimetas Keit Paju, 24. oktoober 2020

EKRE ja ERRi nõukogu liige Urmas Reitelmann tegi neljapäeva õhtul Facebooki postituse, kus nimetas "Ringvaate" saatejuhte Grete Lõbu ja Marko Reikopit sodomiitideks. Saatejuhid plaanivad Reitlemanni kohtusse kaevata. Reitelmann vabandab nüüd Facebookis, aga hoopis teise asja eest: et sõna sodomiit loomapilastaja mitte homoseksuaalina ei ole tõlgendatud. "Aktuaalses kaameras" teatati, et Reitlemann astub siiski ERRi nõukogust tagasi.

"Ilmselt olen ajast lootusetult maha jäänud. Kui mina koolis käisin, tähendas sõna sodomiit homoseksuaali nagu see oma ajaloolises tähenduses alati olnud. Vaatasin igaks juhuks Cambridge sõnaraamatust veelkord üle, tähendus endine. Keel muidugi areneb ning mul kindlasti ei ole aimu, mida miski tähendab soo-ogarate subkultuuride slängides ning võib-olla on esialgne tähendus laienenud tänaseks päevaks ka loomapilastajatele," kirjutab mees Facebookis.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?