EESTI TREENERITE SUUR ARUTELU | Teise hooaja needus – kas tühine sõnakõlks või oht, millega peavad arvestama kõik meistrid?

Kaspar Koort, 9. veebruar 2021

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas on täiesti liimist lahti tiitlikaitsja Liverpooli mäng. Kui mullu oli selleks ajaks nende tiitel peaaegu kindel, siis pühapäevane 1 : 4 sahmakas Manchester Citylt tähendab seda, et 23 vooru järel jäädakse Cityst maha juba kümne punktiga, kusjuures Manchesteri klubil on ka üks mäng varuks. Kas nn teise hooaja needus on tabamas ka Jürgen Kloppi ja tema hoolealuseid?

Eelmisel aastal oli Liverpoolil 23 vooru järel koos 67 punkti, nüüd on neil tabelis vaid 40 silma. Võib ju kiruda meeskonda tabanud vigastustelainet, mis on pikaks ajaks eemale jätnud ka nende keskkaitse tugisamba Virgil van Dijki, kuid punasärkide mängumootor on tõrkunud kõikides väljaku teistes osades. Võrreldes eelmise aasta sama ajaga on löödud kümme väravat vähem ning tagatipuks polnud nad siis kaotanud veel ainsatki matši: tabelis oli 22 võidu kõrval vaid üks viik! Nüüd on Liverpoolil kirjas juba viis kaotust (mullu kogunes neid lõpuks üldse vaid kolm).

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?