Kokaks kehastunud Eesti parim käsipallur muudab koos vennaga kebabi kuvandit

Kadi Parts, 15. juuni 2021

Mida teevad tippsportlased hooajavahelistel pausidel? Pikutavad rannas? Teevad trenni? Reisivad ringi? Või avavad oma restorani? Just viimase mõtte viis ellu mullu Eesti parimaks käsipalluriks valitud Karl Toom, kelle verivärske pererestorani Brööder leiab Mustamäe mändide alt.

23aastase Toomi jaoks pole söögiäris tegutsemine sugugi võõras: tema vanemad on Viljandis pidanud restorani juba üle 20 aasta. Esialgu keskenduti vaid kebabile, kuid kuna Raudnaela kõrts asub Viljandist kaheksa kilomeetrit väljas, oli ainult ühele toidule keskendumine keeruline ning nüüdseks pakutakse seal igasugust pubitoitu.

Mida teevad tippsportlased hooajavahelistel pausidel? Pikutavad rannas? Teevad trenni? Reisivad ringi? Või avavad oma restorani? Just viimase mõtte viis ellu mullu Eesti parimaks käsipalluriks valitud Karl Toom, kelle verivärske pererestorani Brööder leiab Mustamäe mändide alt.

23aastase Toomi jaoks pole söögiäris tegutsemine sugugi võõras: tema vanemad on Viljandis pidanud restorani juba üle 20 aasta. Esialgu keskenduti vaid kebabile, kuid kuna Raudnaela kõrts asub Viljandist kaheksa kilomeetrit väljas, oli ainult ühele toidule keskendumine keeruline ning nüüdseks pakutakse seal igasugust pubitoitu.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?