Veepalli eestlaste südamesse rääkinud Kristjan Toomsalu: kui pead kommenteerides emotsioone teesklema, siis tuleks mõelda, kas teed ikka õiget asja

Kaspar Koort, 6. september 2021

Tokyo olümpiamängude viimane päev. Kahe nädala jooksul truult telekaekraani silmitsenud spordisõprade jaoks võis see teadmine põhjustada paraja kassiahastuse ja nii naelutasid oma pilgu olümpia viimase medaliala ehk meeste veepalli finaalile ilmselt ka paljud sellised tugitoolisportlased, kes ei teadnud alast ööd ega mütsi. Teleülekannet kommenteerinud Kristjan Toomsalu suutis Serbia ja Kreeka lahingust teha aga sellise vaatemängu, et küllap tekkis Eestimaa eri paikadesse rohkesti veepallihuvilisi, kes vaataks seda vesist mängu meeleldi edaspidigi.

Uuema põlve spordikommentaator Kristjan Toomsalu (34) on tuntud NBA korvpalliliiga ülekannetest ning ta tunnistab ausalt, et kui olümpiareportaažidega majandanud Marko Kaljuveer talle Tokyo kossulahingute kommenteerimise kõrvale ka veepalli finaali pakkus, siis esimese hooga võttis see muigama. Kaks nädalat intrigeerivat mõtet seedinud Toomsalu andis Kaljuveerile lõpuks siiski jah-sõna. Veepall kõlas tema jaoks kui midagi, millega tahaks end proovile panna ja mugavustsoonist välja tulla.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?