VÕIMULETRÜGIJATE KURITEOD | LÄÄNE-VIRUMAA: kes parseldas maha riigi viljavarud, kes ajas korgijooki, kes kägistas kuueaastast poega

Priit Pärnapuu, 27. september 2021

Milliseid kriminaalkorras karistatavaid tegusid on sooritanud tänavu kohalikel omavalitsustel kandideerijad? Lääne-Virumaal saab oma hääle anda näiteks ettevõtjale, kes ilma loata müüs maha suure koguse Eesti riigi musta leiva ja valge saia viljavarudest ja püüdis puudujääke kontrollkäikude eest vahelagede abil varjata. Võimule loodavad saada ka kaks vägistamisjoogi GHB või selle lähteaine hangeldajat, kelle käest käis läbi nii suur kogus kraami, et kõik Rakvere linna mehed ja naised imikutest raukadeni saaks mäluauku joota. Samuti püüab hääli mees, kes ühe käega kägistas elukaaslast ja teise käega tülile vahele astunud kuueaastat poega.

Karistused saavad kantud, aga kuriteod jäävad. Õhtuleht otsis välja, milliseid kriminaalkorras karistatavaid tegusid on sooritanud tänavu kohalike omavalitsuste valmistel kandideerijad. Sulitempe on nõnda metsikult palju, et ühte loosse need lihtsalt ära ei mahu! Seega tuleb läheneda väiksemate piirkondade kaupa. Esimesena ilmus artikkel Ida-Virumaal võimule pürgijatest, teisena Harjumaa ja kolmandana Tartumaa kohta. Nüüd on järg Lääne-Virumaa käes.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?