ARMASTAJAPAAR SUPERSTAARISAATES | Üks põrus, teine pääses stuudiovooru: Kaurol on olemas kõik, et see saade kinni panna!

Merilin Lutsar, 30. september 2021

Koos muusikat viljelev ja paarina seitse aastat ühist rada tallanud Loora-Eliise Kaarelson (24) ja Kauro Tafitšuk (25) asusid võistlustulle „Eesti otsib superstaari“ kaheksandas hooajas, kus edasi stuudiovoorudesse pääses neist vaid noormees. „Kaurol on kõik olemas, et see saade kinni panna,“ rõõmustab Loora kallima edu üle.

Paar jõudis ühiselt lavavooru lõppu, kuid siis teatas Birgit Sarrap Loora-Eliisele, et tema 20 parima sekka ei pääsenud. „Natuke on kahju ikka, et mu superstaarisaate teekond nii lühikeseks jäi. Minu jaoks on kõige olulisem see, et ma oma esitlustega rahule jäin ning lahkun sellest saatest inspireerituna ja enesekindlalt. Need kaks lavavoorupäeva olid tõelised Ameerika mäed ja me saime seal teiste osalejatega päris lähedasteks,“ kirjeldab Loora enda emotsioone peale väljalangemist. Oma kallimale Kaurole soovib neiu piisavalt pikki unetunde ja laval iga sekundi nautimist. Loora sõnul on stuudiovoorudesse pääsenud Kaurol olemas kõik, et saade kinni panna.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?