VÕIMULETRÜGIJATE KURITEOD | RAPLA- JA JÄRVAMAA: kes võlus torusiilist paugu välja, kes saatis sõbra enda eest ajateenistusse, kes peksis kardinapuuga, kes rattavõtmega

Priit Pärnapuu, 7. oktoober 2021

Milliseid kriminaalkorras karistatavaid tegusid on sooritanud tänavu kohalikel omavalitsustel kandideerijad? Kohila vallas saab hääletada rahvuslase poolt, kes püüdis vabaneda ajateenistusest, saates sinna enda eest sõbra. Järva vallas püüab hääli kandidaat, kes viskas kaupluse uksest sisse torusiilist valmistatud pomme. Järva vallas on juhtunud aga ka nii, et samas nimekirjas astuvad üles kaks kunagist kuriteokaaslast.

Karistused saavad kantud, aga kuriteod jäävad. Õhtuleht otsis välja, milliseid kriminaalkorras karistatavaid tegusid on sooritanud tänavu kohalike omavalitsuste valmistel kandideerijad. Sulitempe on nõnda metsikult palju, et ühte loosse need lihtsalt ära ei mahu! Seega tuleb läheneda väiksemate piirkondade kaupa. Nüüd on järg Rapla- ja Järvamaa käes. Varem on ilmunud lood kriminaalidest, kes kandideerivad neis paikades: Ida-Virumaa, Harjumaa, Tartumaa, Lääne-Virumaa, Pärnumaa, Lääne-Eesti ja Viljandi- ja Jõgevamaal.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?