TABEL | KUI AGAR VAKTSINEERIJA ON SINU TOHTER? Valgamaa perearst: rangemad piirangud tõstsid kaitsesüsti soovijate hulka!

Asso Ladva, Stas Kuznetsov, Priit Pärnapuu, 4. november 2021

„Rangemad piirangud on tõstnud huvi vaktsineerimise vastu. Nüüd on juba tuju patsientidele helistada, sest mida sa helistad, kui kogu aeg öeldakse ära,“ räägib Valga perearst Terje Talvi, kelle nimistus on Covid-19 vastu vaktsineerituid teiste perearstidega võrreldes suhteliselt vähem. Kes on perearstidest kõige agaram kaitsesüstija? Kes peab oma patsientide veenmisega rohkem vaeva nägema?

Õhtulehe käsutuses on andmed, kui paljud perearstide nimistute patsientidest on vaktsineeritud vähemalt ühe doosiga koroonaviiruse vastu 1. novembri väljavõtte järgi. Vaata, kuidas on õnnestunud sinu perearstil vaktsineerida täisealisi ja vähemalt 60aastaseid patsiente! Eesmärk ei ole kedagi risti lüüa, arsti nime asemel tasub pigem vaadata piirkonda, kus ta töötab. See annab päris hea ettekujutuse sellest, kus ja kellega tuleb veel tööd teha, et kaitsesüstimine kogu Eestis uue hoo sisse saaks.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?