Nullpunktist tagasi tippu jõudnud Taaramäe: Vuelta eel tundus ebareaalne, et mõnel etapil ei suuda sama ära teha mis treeningutel

Kaspar Koort, 24. november 2021

Aastaid profiratturite karmil karussellil tiirelnud Rein Taaramäe tunnistas esmaspäeval Tartus Eesti hooaja parimale meesratturile ette nähtud taiest kätte saades, et tal pole õrna aimugi, mitmes parima ratturi auhind see tema jaoks on. Kuigi ta märkis tagasihoidlikult, et see auhind on subjektiivne ning näiteks meie parim mägedemees on ikkagi Tanel Kangert ja parim sprinter Martin Laas, siis summa summarum ei tohiks kellelgi kobisemist olla – Hispaania velotuuri liidrisärk on argument, millele pole meie teistel ratturitel midagi võrdväärset vastu panna.

Tänavuseks hooajaks Belgia tiimiga Intermarché-Wanty-Gobert Matériaux käed löönud Taaramäe hooaja kõrghetk jõudis kätte 16. augustil, kui ta võitis uhkes üksinduses Hispaania velotuuri kolmanda etapi ja tõusis esimese Eesti ratturina Vuelta üldliidriks. Järgmisel päeval suutis ta aga kukkumise kiuste liidrisärki kaitsta.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?