ÕL VIDEO | KUULUS TIKTOKIS | „Tule tantsi minu posti otsas!“ Merineitsi Mairi: mind kõnetatakse inglise või vene keeles, sest keegi ei usu, et eestlanna nii tantsib

Geidi Raud | Video: Tatjana Iljina, Karol Kaldoja, 24. märts 2022

„Kui postitantsuga kuskil esinen, siis suuresti tullakse mind pärast esinemist kõnetama vene või inglise keeles. Peaaegu mitte kunagi eesti keeles! Arvatakse vist, et eesti tüdrukud nii ei tantsi,“ räägib tiktokker Mairi Küünruss (31), kes tahab postitantsult jäädavalt patutempleid maha nühkida.

Pärastlõunane päike laseb oma tumeoranžidel kiirtel sensuaalselt Mairi stuudioruumis kõrguvatel hõbedakarva postidel tantsida. Keset Koplit asuvas meelas tantsuruumis on poste täpselt seitse, kuid tantsutreeneri sõnul pole ta seost õnnenumbriga ise tähelegi pannud. Postitantsustuudio aknast paistvas Mati ja Sergei nimelises autoremonditöökojas palehigis töötavatel mehepoegadel pole ilmselt aimugi, milline seksapiilne tegevus neist vaid loetud meetrite kaugusel toimub. Ja parem ongi, sest muidu kipuks ehk näpud mootorite ja käigukastide vahele kinni jääma ning valuröögatused ei laseks naistel rahus tantsida.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?