NÄITLEJAST TANTRAKOOLITAJAKS! Hollywoodi staar Johann Urb ja tema abikaasa avaldavad hea seksi saladuse: orgasm ei ole eesmärk omaette!

Merilin Lutsar, 1. märts 2022

„Paljude inimeste jaoks tähendabki seks ainult orgasmi. Aga mis saab siis, kui võtta seksist orgasmi osa ära?“ küsib Eestist pärit, kuid Ameerikas elav näitleja Johann Urb (45). Mees avaldab, et tema nooruspõlv oli täis üksildust ja kurbust. See aga tekitas temas huvi oma sisemaailma vastu. Nüüdseks on Johann juba aastaid tegelenud erinevate praktikatega oma hinge- ja seksuaalelu mõistmiseks, ja jagab oma teadmisi koos abikaasaga teistelegi.

Hollywoodis glamuurset näitlejaelu elava Johanni arvates on filmitööstus nagu iga teinegi äri. „Ütleksin, et kogu maailmas põetakse sama haigust. Põlisameeriklased kutsusid seda Wetikoks – miski pole kunagi piisav. Inimesed tahavad alati midagi rohkemat, kui neil on. Seda otsitakse aga valest kohast – väljastpoolt, mitte iseendast. Kui ma saan selle filmi, rolli, kuulsuse, staatuse, raha, siis olen õnnelik. Edu ilma täisväärtusliku eluta on täielik läbikukkumine,“ avaldab Johann, et palju olulisem on leida endas sisemine tasakaal.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?