KUULSUSTE TREENINGRUTIINID! Mihkel Mattisen: laiska suminat oma ajus tuleb ignoreerida! Jennifer Cohen: trenn teeb mind õnnelikuks!

Helen Reinhold, 10. märts 2022

„Selge see, et rasva vähenemist märkad järjepidevalt treenima hakates juba üsna pea, oma garderoobi pidin mõne kuu jooksul lausa kahel korral käima õmbleja juures ümber tegemas – kõhu ümbert kadus 19 cm,“ sõnab trennihundist muusik Mihkel Mattisen. Oma treeningrutiinidest räägivad Õhtulehele ka laulja Jennifer Marisse Cohen, sisulooja Sidni Tomson, telenägu Oskar Süvari ja bikiinifitnessi sportlane Kaisa Kuusnõmm.

Mihkli sõnul on talle meeldinud alati sporti teha, kuid pigem on see käinud periooditi, sest vahel kippusid treenimisse tulema väga pikad pausid. „Proovisin mitmete treenerite juures käia, kuid asi ei toiminud ning ka rütmi ei saanud paika. Ühel hetkel otsustasime ignoreerida üldlevinud hoiatusi, et oma kaaslast ei tohi tüllimineku vältimiseks treenida, ning sellest hetkest alates sai minu personaaltreeneriks abikaasa Polina. Võin öelda, et see oli parim otsus ja ma pole sekunditki kahetsenud.“

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?