GALERII | Eesti laskesuusatajad jäid kodupubliku hõigete kiuste punktikohalt välja. Zahkna: peale haamrit hakkas kaotust hullult kogunema

Mart Treial, Otepää / Eigo Kaljurand, Tallinn, 11. märts 2022

Otepääl toimuv suur laskesuusapidu algas meeste 10 km sprindiga, mille võitis Quentin Fillon Maillet. Ajaloo esimesel Eestis toimunud MK-etapil meie sportlased mitmetuhande pealist ja meeldivalt häälekat publikut punktikohtadega ei rõõmustanud.

Stabiilselt 2–5 meetrit sekundis puhunud tuul tähendas, et meestel lasketiirus probleeme polnud ning esikümnesse jõudnud sportlastest üheksa läbisid võistluse puhaste paberitega. Kõik märgid tõi alla ka Rene Zahkna, aga sõitjat temast polnud (76. suusaaeg). „Pärast õnnestunud Kontiolahti teadet sain arvatavasti peale võistlust külma ja nina läks tatiseks. Tegelikult olen 80% ära taastunud, aga mingi nõrkus on sees. [Eilsel] lahtitõmbel oli kõik hästi. Natuke vaagisin küll, kas tulla starti. Aga motivatsioon on nii suur, et tulen ka pisivigade puhul starti,“ lausus 55. koha (kaotust võitjale +2.09,1) saanud laskesuusataja.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?