Maagiahuviline blogija Ronda Seegar manifesteerib oma ellu õnne ja küllust: endasse tuleb tekitada selline energia, nagu oleks kõik ihaldatu juba käes

Helen Reinhold, 9. aprill 2022

Blogimaailmas tuntud Ronda Seegar usub nii maagiasse kui manifesteerimise abil enese õnne rajamisse. „Sa pead elama elu nii, et asi, mida ihaldad, on sul juba käes – sa ei annagi elule muud varianti,“ räägib ta. Pikalt trennile ja toitumise kajastamisele keskendunud blogija on nüüdsest seadnud spirituaalsed teemad enda jaoks esikohale. Lisaks manifesteerimisele tegeleb ta agaralt tarokaartide lugemisega ning on võtnud eesmärgiks end sel alal veelgi täiendada ja koolitada.

Blogija Ronda Seegar on vaid 27aastane tegus kolme lapse ema, ent tema ellu mahub palju: kokaõpingud, palgatöö, ettevõtja töö, kolme lapse kasvatamine. Kõikide tegemiste kõrvalt jääb tal mahti tegelda nii oma füüsilise kui ka vaimse heaoluga. Olles pikalt tegelnud trenni ja toitumisega, leidis Ronda tee hoopis maagilisemate teemadeni. Tema suurimaks hobiks on saanud tarokaartide abil ennustamine. Ronda usub, et suurte salasoovide ja eesmärkide täitmiseks on oma roll ka eesmärgikindlal manifesteerimisel.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?