JALKAKÄTŠ! Tarmo Kink: ebameeldiv, et kogu aeg on üks meeskond hambus. Ott Järvela: ajakirjanduse roll on ebasiirusele tähelepanu juhtida

Kaspar Koort, 23. märts 2022

Eesti jalgpalliliigat on mängitud õige napilt, kuid juba on koduses vutipajas podisemas mitu skandaalikest. Esmaspäeval avaldas endine tippmängija ja praegune FCI Levadia spordidirektor Tarmo Kink Betsafe Live vestlussaates arvamust, et Soccernet.ee ajakirjanikul Ott Järvelal on „sügelised“ või mingi „häire“, kuna viimane tuletas portaalis Levadiale meelde, kuidas nad alles hiljuti olid olnud seisukohal, et koroona tõttu ei tohiks tänavu mänge ära jätta – ent eelmisel reedel esitasid nad ise jalgpalliliidule palve koroona tõttu nende matš Narva Transiga edasi lükata.

Meenutagem esmalt põgusalt fakte. 4. märtsil avaldas Soccernet artikli pealkirjaga „Meistrid loodavad, et koroona ei peksa mängugraafikut segi. Liidult soovitakse maksimaalset pingutust“. Seal tsiteeritakse Levadia kaaspeatreenerit Vladimir Vassiljevit, kes ütles portaalile järgmist: „Võib-olla võiks olla mingi reegel, et kui sul on põhikoosseisust pooled mehed eemal, et siis võib mängu edasi lükata. Aga üldiselt kui sul on üks-kaks nakatunut – midagi ei saa teha selle vastu. Saame hakkama!"

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?