KÜMME KÜSIMUST: mis seisus on Eesti koondise ründajad? Kas Klavan jõuab kaaslastega ühele lainele? Kuidas mõjutab mängu nigelas seisus muru?

Eigo Kaljurand, 24. märts 2022

Kahes mängus Küprosega selgub, kas Eesti jalgpallikoondis jääb rahvuste liigas C-divisjoni või langeb mutta, kus grupis ootavad ees Malta ja San Marino. Kodumatšile eelnenud pressikonverentsil tõdesid koondise juhendaja Thomas Häberli ja ründaja Rauno Sappinen, et neljakuise pausi järel on peamine kokkumängu leidmine ja panused on suured. Õhtuleht vaatas päev enne kodust kohtumist Küprosega, mis on vastasseisus kümme võtmeküsimust.

Kas kevadiselt halvas seisus muru halvab mängu? Visuaalselt tundub Lilleküla staadioni muru üsna nigelas olukorras, sest lisaks hõredale murule väljaku nurkades on selle keskelgi ümmargused augud. Koondise peatreener Thomas Häberli meelest on see paratamatu. „Olen isegi üllatanud, et see on märtsi kohta nii heas seisus. Viimastel kuudel on uskumatult head tööd, aga sa pead leppima, et põhjas on loodus teistsugune kui lõunas. Eks näis, kuidas see mõjutab, aga muru on mõlemale meeskonnale sama,“ nentis ta.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?