PEREKOND HUBAISH! Eesti tüdrukust sai kohtinguäpis kohatud moslemi abikaasa: oleme tavaline eesti pere ja juba neli aastat õnnelikus abielus

Merilin Lutsar, 19. aprill 2022

„Ma üritasin üks aasta ramadani kaasa teha ja pidasin nädal aega vastu. Kauem ei suutnud teha, sest see oli väga raske – äratus oli kell neli-viis öösel, et viimast korda sööma minna. Järgmine päev läksin seitsmest-kaheksast kooli,“ meenutab Eesti neiu Kai-Liisel (23), kes võttis pärast moslemist poiss-sõbra Rayediga (28) leibade ühte kappi panemist mehe perekonnanime Hubaish ning on juba neli aastat õnnelik abielunaine.

Üheksa aasta eest tutvus tol ajal 14aastane Eesti tüdruk Kai-Liisel Tammeväli välismaises kohtinguäpis araabia päritolu noormehega. „Mul tekkis juba alguses tunne, nagu oleksin teda aastaid tundnud. Temaga oli nii lihtne suhelda ja saime kohe jutule. Mu jaoks oli see kõik nii uus ja huvitav, et keegi on mu tegemistest huvitatud ja välismaalane ka. Peamiselt võlus mind ikkagi Rayedi iseloom,“ meenutab nüüdseks pea neli aastat moslemiga abielus olnud Kai-Liisel.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?