GALERII | ETV jättis rahvusmeeskonna matšidega hüvasti. Tiisler: „Mina usun jätkuvalt, et koondise mängud peaksid olema rahvustelevisioonis.“

Eigo Kaljurand, 31. märts 2022

„See on meie kõigi asi ja tahame näha omi sportlasi nii väheste klõpsude tagant kui võimalik. Teen ühe vajutuse ja minu poisid on ekraanil. Mina usun jätkuvalt, et koondise mängud peaksid olema rahvustelevisioonis,“ tunnistab kommentaator Tarmo Tiisler, et talle väga ei meeldi, et järgmisel kuuel aastal näitab Eesti vutikoondise mänge voogedastusplatvorm Viaplay. Õhtuleht käis teisipäeval vaatamas, kuidas Kristjan Kalkun, Tiisler ja nende abilised jätsid mõneks ajaks koondise kohtumiste edastamisega hüvasti.

„Viimase mängu puhul on ikka teistmoodi tunne ja on teistmoodi õhtu. Aga seda ei tohi endale ligi lasta, sest suur teade oli juba ammu. Mis ma ikka istun nurgas ja nutan, see ei vii kuskile. Meil on ka edaspidi mida näidata ja kommenteerida. Elu pole läbi,“ nendib Eesti ja Küprose meeskondade matši eel Tiisler, kellel see oli mõneks ajaks viimane võimalus meie koondise mängu kommenteerida. Edaspidi võtab asja üle Viaplay, kus eeldatavasti paneb klapid pähe Ott Järvela.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?