Prints Harry ja hertsoginna Meghan tegid lepitusvisiidi kuninganna juurde, seejärel läksid superstaaridena Invictuse mängudele

Triin Tael, 19. aprill 2022

Meghan Markle ei astu enam eales Inglismaa pinnale! Nii ennustati, kui prints Harry ja tema naine olid Briti kõmumeedia rünnakute ja kuningliku pere siseste pingete tõttu Põhja-Ameerikasse kolinud. Kuid ennustus ei pidanud paika: eelmisel nädalal põikas Sussexi hertsogipaar teel Madalmaadesse läbi Windsori lossist kuninganna ja prints Charlesi juurest. Kuulu järgi sassis suhete sõlmimiseks.

2020. aasta algul nn Megxitiga ehk Põhja-Ameerikasse kolimisega kuninglikus peres kriisi vallandanud prints Harry ja hertsoginna Meghan olid viimati üheskoos Inglismaal sama aasta märtsis. Sussexi hertsogipaar osales toona Rahvaste Ühenduse päeva jumalateenistusel Westminster Abbeys. Polnud kahtlust, et prints Charlesi pojad Harry ja William on tülis. Vanem vend ja tulevane troonipärija William ei suutnud isegi telekaamerate ees head nägu teha ning peaaegu ei vaadanudki kuningakoja jooksikute poole.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?