OTSE HISPAANIA VUTIPEO KESKELT | Reali kaitsja nõbu, toredad ameeriklased, 7000 eurot maksnud pilet ja arusaamatu eesti keel

Rasmus Voolaid, 9. mai 2022

Vot niimoodi võtsid Reali fännid vastu lõpuvile.

(Erki Lomp)

Kui sulle pakutakse võimalust minna koha peale vaatama meistrite liiga jalgpalli, siis tasub minna. Eriti, kui tegu on meistrite liiga poolfinaali kordusetendusega. Eriti, kui on teada, et mõlemad poolfinaalid peetakse sedakorda ühes ja samas riigis ühepäevase vahega. Nii et – kuna ühe mängu pilet on juba olemas, siis äkki veab kuidagi ka teisega?

See seiklus algas meile – mulle ja sõber Erkile – vahetult enne esimesi poolfinaale ja sisaldas garanteeritult Liverpool – Villarreali kohtumise pileteid. Mistõttu me palvetasimegi järgmisel õhtul, et selle paari saatust esimese mänguga ära ei otsustataks ja meile Villarealis ikka põnevus säiliks. Umbes 2 : 0 pidi olema okei – ja täpselt sellist seisu tabloo Anfieldil mängu lõppedes näitaski. Kuivõrd Real Madrid ja Manchester City pidasid eelmisel õhtul tõelise klassiku ja lõpetasid oma andmise seisuga 4 : 3, siis oli kindel: me vähemalt proovime ka seda mängu kohale vaatama minna.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?