Madli Vilsar kindlustas koha maineka Inglise modellivõistluse finaalis: olin üllatunud – ma pole ju enam sellises mõõdus nagu kümne aasta eest

Helen Reinhold, 23. mai 2022

2011. aastal Miss Estonia tiitliga pärjatud sisulooja Madli Vilsar rõõmustab, sest pääses maineka Inglismaa modellivõistluse Top Model finaali. „Võistluselt võtab igal aastal osa umbes 3000-4000 kandidaati ja igasse vanusegruppi valitakse finaaliks välja 25 osalejat,“ kirjeldab Vilsar võistluse äärmiselt tihedat konkurentsi. „Kui pääsesin finaali, olin sellest ausalt öeldes väga üllatunud. Poleks osanud arvatagi – ma pole ikkagi praegu enam sellises missi- ja modellimõõdus, mida olin 20. eluaastate alguses,“ sõnab ta.

„Olen aru saanud, et Inglismaal ongi suur rõhk praegu sellel, et normaalmõõdus inimesed reklaamiksid normaalmõõdus asju. Väga populaarne on praegu otsida ja leida uusi talente just pluss-suuruse kategooriasse. Kuigi ei saa öelda, et ma olen väga suur või volüümikas, siis ametlikult modellimaailmas ma ikkagi paiknen seal kategoorias,“ räägib Vilsar.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?