„BEEBIPALAVIK“ | Anni Rahula kunstlikust viljastamisest: teise rasedusega mõtlesime, et kui tuleb, siis tuleb. See mõtteviis on palju aidanud

Katharina Toomemets, 1. juuni 2022

Beebid-beebid-beebid! Tere tulemast kuulama Õhtulehe uut podcast'i „Beebipalavik“, kus võtame ette kõik beebisid ja lapsi puudutavad teemad. Saate avaosa külaline on jalgpallikohtunik ja sotsiaalmeedia spetsialist Anni Rahula, kes ootab praegu teist last. Nad abikaasa Tomi Rahulaga ei ole teinud saladust sellest, et teekond lapsevanemaks saamiseni on olnud keeruline ning vaja on olnud meditsiini abi.

Augustis sünnib Anni ja Tomi perre teine laps, peres kasvab juunis viieseks saav tütar Rubi. Tema ilmatuleku teekonna panid Anni ja Tomi 2018. aastal kirja raamatusse „Tule meie juurde“, kus paljastasid oma kokkupuute kunstliku viljastamisega. Kui toona läks neil pärast Eesti ja Hispaania kliinikutes käimist õnneks Läti viljatuskliinikus, siis teise beebi saamiseks said nad abi Eestist. Anni ütleb, et kuigi tal ei õnnestunud esimesel korral Eestis rasestuda, ei vähendanud see tema usaldust kodumaiste arstide vastu.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?