Räppar AG ja lauljatar Beatrice räägivad avameelselt armastusest. Armunud räppar: parem võtta kohe endast noorem naine, kui 40selt noori taga ajada

Helen Reinhold, 7. juuli 2022

Laulev ilmatüdruk Beatrice (18) ja räppar AG (23) tähistavad juulikuus oma ühise armastuse esimest aastapäeva. „Mulle meeldib Beatrice'i juures kõige enam see, et ta suudab mind teha rõõmsaks. Kui oled ise elus näinud või kogenud negatiivseid asju ja mingil eluetapil viibinud „huvitavate“ inimeste seltskonnas, siis Beatrice'i vaadates teeb mind nii rõõmsaks, et ta pole mingeid vastikuid asju näinud ega imelikes seltskondades hänginud. Kui teda vaatan, unustan kõik argimured ja olen lihtsalt omas maailmas,“ sõnab räppar.

Silver Orissaar (avalikkusele tuntud eelkõige esinejanimega AG) ning laulev „Reporteri“ ilmatüdruk Lisella Beatrice Kirjutaja (esinejanimega Beatrice) saabuvad Õhtulehele intervjuud andma käsikäes, seljas toon toonis rõivad. Pilgud, millega paar üksteist intervjuu vältel seirab, ei jäta kahtlustki, et noored on armunud ja õnnelikud. Et nii tõepoolest on, kinnitavad mõlemad. „Kui teda vaatan, unustan kõik argimured ja olen lihtsalt omas maailmas,“ kirjeldab Silver, mis teda kallima juures kõige enam paelub. „Silver on seevastu väga naljakas ja hea huumorisoonega,“ kiidab Beatrice kallimat.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?