Sõbrad ja kolleegid meenutavad Toomas Kirssi: „Ta suutis võtta vastu otsuseid, käituda väärikalt ja kiiresti. Müts maha!“

Merilin Lutsar, Helen Reinhold, Birgit Tolli, Liisa Mugra, 30. juuni 2022

28. juunil lahkus igavikuteele teleprodutsent Toomas Kirss. „Ta oli võtteplatsil alati ülimalt positiivne ja toetav. Tema puhul oli huvitav see, et ta võis endast vahel jätta jutumehe mulje, aga kui olid keerulised kriisisituatsioonid, oli ta ääretult sirge selja ja otsustusvõimega mees. Mitmel puhul ma imetlesin teda just seepärast, et ta suutis võtta vastu otsuseid, käituda väärikalt ja kiiresti. Müts maha!“ meenutab seriaalis „Pilvede all“ näidelnud Indrek Sammul head kolleegi.

Menuseriaali „Pilvede all“ näitleja Indrek Sammul meenutab Toomas Kirssi kui äärmiselt rõõmsameelset inimest. „Ta oli võtteplatsil alati ülimalt positiivne ja toetav. Tema puhul oli huvitav see, et ta endast vahel jätta jutumehe mulje, aga kui olid keerulised kriisisituatsioonid, oli ta ääretult sirge selja ja otsustusvõimega mees. Mitmel puhul ma imetlesin teda just seepärast, et ta suutis võtta vastu otsuseid, käituda väärikalt ja kiiresti. Müts maha!“ meenutab Sammul.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?