Depressioonist võitu saanud strippar ja OnlyFansi staar Rasmus Klaos: „Kui räägiksin Lasnamäel, mis tööd teen, lintšitaks mind vist kohe.”

Timofei Sarap, 3. august 2022

„Kasvasin Jõgeval, kus kõik oli lubatud, mistõttu ei teadnud ma ühiskonnareegleid üldse. Mäletan, kui alles tulin Tallinnasse ja kõndisin Ülemiste keskuses palja torsoga,” meenutab 20aastane aktimodell ja strippar Rasmus Klaos oma esimesi samme pealinna ostukeskuses. „Inimesed vaatasid mind imelikult ja siis keegi vihjas, et siin nii ei tehta,“ lisab ta naerdes.

Rasmus tunnistab, et ta ei sallinud oma sünnilinna Jõgevat absoluutselt. „Mulle ei meeldinud seal olla – see väike koht lihtsalt hoidis mind kinni. Kuna jõusaalides oli vähe masinaid ja varustust, siis olin kogu aeg sportimisvõimalustes oma konkurentidest maas. See pärssis minu tulemusi ja arenemist. Minu suurim hirm oli alati see, et ma ei saa kunagi välja ja jään Jõgevale elama,” meenutab noormees. „Nägin oma silmadega, kuidas paljud inimesed, kes veedavad kogu oma elu niivõrd kinnises keskkonnas, hakkavad mingil hetkel tarvitama ja jooma, sest neil on nii halb olla. Linnas oli ka palju konnatiigimentaliteeti ja kibestumust.“

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?