ESMAKORDSELT AUGUSTIBLUUSI LAVAL! Karl-Erik Taukar: võib juhtuda, et mängin oma esimese bluusisoolo nii suure publiku ees

Merilin Lutsar, Elsa Plaat, 5. august 2022

Sel aastal astub Augustibluusi lavale Karl-Erik Taukar, kes esitab koos erikülalistega põneva valiku eesti bluusi kullafondi kuuluvatest paladest. „Olen Augustibluusil käinud ainult ühe korra, 15aastasena koos toonaste bändikaaslastega. Viimased kümme aastat olen Eestis festivalidele sattunud valdavalt vaid esinejana. Ja mulle see ausalt öeldes sobib – kunagi kontsertide külastajana mõtlesin sisimas ikka, et tegelikult tahaks hoopis ise laval olla,“ avaldab Karl-Erik.

Muusik astub üles spetsiaalselt selleks festivaliks loodud kavaga „Sinine Laupäev: Taukar Goes Blues“. „Võib-olla kõlab see ootamatult, aga projekti sünni eest tuleb tänada Reet Linnat. Tema juubelituuri bändis mängis Raul Ukareda kitarri ja talle paistis meeldivat, kuidas ma Reeda tekstile – Rock Hoteli „Aeg meid muutnud on“ – aeglast bluusi laulsin. Sealt hakkas Augustibluusi projekti mõte hargnema ja see lugu on ka kindlasti kavas,“ räägib Karl-Erik, kes sai bluusipisiku isalt.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?