SPIKKER 20. AUGUSTIKS! Halba ilma pole olemas, on vaid kehv riidevalik: mida kanda pidulikul õuepeol, kui sooja on üle 30 kraadi?

Tim Bluz, 18. august 2022

Pikkadel suveõhtutel, mil õhutemperatuur püsib erakordselt kõrgel, muutuvad inimeste moevalikud aina vabameelsemaks ja chillimaks. Siiski ei tähenda soojad ilmad automaatselt casual riietumisstiili! Näiteks presidendi taasiseseisvusmispäeva vastuvõtt Kadrioru lossi roosiaias nõuab endiselt tugevat ettevalmistust. Tim Bluz toob välja nipid, kuidas püsida säärasel peol värske, pidulik ja väärikas, kui õues on rohkem kui 30 kraadi kuuma.

Iseseisvuse taastamise aastapäeva vastuvõtt presidendi kantselei roosiaias on kõrgetasemel sündmus. Võrreldes 24. veebruaril toimuva vastuvõtuga on aga suvise aiapeo formaat natukenegi vabam. Kuna tegu on vabas õhus toimuva päevase peoga, siis pakub see külalistele rohkem ruumi oma garderoobiga eksperimenteerimiseks. Need eksperimendid peavad aga viisakad ja korrektsed olema ja toimima kindlates raamides. Vähemasti seni on presidentide külalised pannud kokku lausa erakordseid komplekte!

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?