ÕL VIDEO | PÄEV RAHVALEMMIKUGA | „Kes ta on?“ Privaatsust armastav popmuusik paotab esmakordselt oma kodutalu väravad: vaata, milline näeb välja üks päev Hundi elus!

Helen Reinhold | Video: Karol Kaldoja, 23. august 2022

Andrus Muld (35), artistinimega Hunt, on muusikuna ilmselt üks suuremaid müsteeriume. „Kes on Hunt?“ küsib kolleeg, kuuldes, et asun Põlvamaalt pärit popmuusiku päeva jäädvustama. Sama küsimusega vaevasid pead ka augusti algul Keilas toimunud suvelõpupeo õhtujuhid Kristina Pärtelpoeg ja Uudo Sepp, kui nägid, milline möll Hundi esinemise ajal lava ees toimus. Milline mees on salapärane popmuusik Hunt ja milline näeb välja tema tavapärane päev?

Pealinna trendikates lokaalides Hunt ei esine. Sky Plusi edetabelist tema lugusid ei leia. Ometi on tema nimi vaat et igal teisel suurema väliürituse plakatil, tema kontsertidel on lavaesine rahvast kummis ning tema muusikal on videokeskkonnas YouTube miljoneid vaatamisi. „Kui toonekurg s***b mulle pähe, saan ma sama mustaks nagu sina. Seega ma olen lihtne ja tavaline inimene,“ muigab Hunt ja sõnab, et on soovinud jääda lihtsaks inimeseks.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?