KÄHMLUS VARAHOMMIKUSES VANALINNAS! Drag queen Paul Holmberg läks poemüüjaga kiskuma: see on homofoobia! Turvakaamera salvestus aga paljastab: lendasid salatikarbid ja käisid jalahoobid

Helen Reinhold, Geidi Raud, 24. august 2022

Teisipäeva varahommikul lahvatas Tallinna vanalinna toidupoes kaklus tuntud geimehe Paul Holmbergi ja kaupluses töötanud müüja vahel. „See on homofoobia,“ süüdistab tuntud meigikunstnik ja drag queen Kolmjala kaupluse müüjat nii verbaalses kui füüsilises vägivallas. Toidupoe juhataja sõnul oli aga Holmberg ise bravuuri täis. „Ta [poemüüja – toim.] on siin üle aasta töötanud ja temaga pole kunagi probleeme olnud. Öeldakse pigem, et ta on väga tore müüja,“ kaitseb ta oma kaupluse töötajat. Õhtuleht käis teisipäeva lõuna paiku Kolmjala poes, uurimaks, mis siis seal varahommikul õieti juhtus.

Tuntud meigikunstnik ja drag queen Paul Holmberg kirjeldab, kuidas tema perekonna ja sõprade seltsis veedetud sulnist õhtust kujunes hommiku edenedes košmaarne õudusunenägu. Nimelt väidab Holmberg, et sai teisipäeva varajastel hommikutundidel toidukaupluses Kolmjalg üsnagi tontliku teeninduse osaliseks, mis päädis kiirabis fikseeritud pea-, kaela- ja selgroopõrutuste, roide-, kõrisõlme- ja häälepaeltevigastusega.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?