KES ON SÜÜDI? Naine vigastas poe ees jalga: „Valu oli nii tugev, et mul läks süda pahaks. Käin juba kolmandat nädalat karkudega.“

Angelina Lon, 3. september 2022

„Valu oli nii tugev, et mul süda läks pahaks. Hüppeliiges paisus minutitega kolm korda suuremaks kui tavaliselt,” kurdab Marion Tupits, kes Silmani Elektri poest väljudes astus läbi vettinud plaadi. Ta peab seetõttu käima karkudega ning ees ootab mitmekuine taastusravi. Firma esindaja leiab, et neil pole mingit kohustust kannatanule hüvitist maksta.

Tallinnas Kadaka tänaval asuvas Silmani Elektri poe hoones käisid augusti alguses fassaaditööd. Täpselt poe välisukse ees olid lahtise killustiku peale pandud OSB- ehk puitkiudplaadid. Marion Tupits käis 9. augustil poes ning pärast uksest väljudes astus ootamatult vasaku jalaga plaadist läbi, komistas ja nihestas jalga. „Hüppeliiges käis tagurpidi. Jäin sinna kuidagi poolkummargile ootama, sest valust ja ehmatusest ei saanud ennast liigutada. Poodi olid sisenemas kolm meest, kes hakkasid kohe mind abistama. Tõid mind poodi sisse tagasi,” meenutab ta. Marioni sõnul juhtus see õnnetus, kuna plaat oli läbi vettinud.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?