ÕL USAs | Margus Hunt vaatab tagasi karjääri kõige suuremale saavutusele ega soovi pensionile jääda: „Ma pole kõike veel endast andnud.“

Hindrek Pärg, Houston, 11. oktoober 2022

Margus Hundi karjäär NFLis on olnud igatepidi edukas – kui ameerika jalgpalluri karjäär kestab keskmiselt 3,3 hooaega, siis eestlane on mänginud kõige kõrgemal tasemel üheksa aastat. Kuigi Õhtulehe külaskäigu ajal Hundi kodulinna Houstonisse polnud tal käimasolevaks hooajaks veel klubi leitud, hoiab meie vägilane end vormis ja kibeleb väga tagasi jalgpalliväljakule.

„Ma olen selle eratreeneri juures käinud juba kaheksa aastat,“ lausub Hunt pärast esmaspäevahommikust trenni. Istume intervjuuks maha Houstoni kesklinnast umbes 20minutilise autosõidu kaugusel, väljast laohoonet meenutavas kuuris. Pole kahtluski, et 35aastane Hunt on veel väga heas vormis ning hoolimata äsja raskes ja kurnavas trennis valatud higist, ei tee ta ajakirjanikule mingit alahindlust – käepigistus on mehisem ja tugevam, kui eelneva kahe nädala jooksul kohtutud eestlaste ja Ameerika ajakirjanike omad kõik kokku.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?