ÕL VIDEO | Mis läks viltu? Tantsusaate väljalangejad Mairold Millert ja Kadri Tali: televaataja otsustab, keda tahetakse näha – need polnud meie

Timofei Sarap | Video: Stanislav Moškov, 18. oktoober 2022

Pühapäeva õhtul selgus, et saate „Tantsud tähtedega“ esimesteks väljalangejateks on Kadri Tali ja Mairold Millert. „Ei läinudki midagi viltu. Meil oli väga põhjalik kava. Me võib-olla tegime seal väikeseid vigu – kõik tegid vigu –, aga lõppude lõpuks otsustab televaataja, et keda tahetakse veel näha. Need ei olnud meie,“ sõnab tantsutreener Mairold Millert. Kas Kadri Tali plaanib siiski tantsimisega jätkata või viskab ta tantsukingad igaveseks varna?

Kadri Tali sõnab, et tantsida ihkab ta edaspidigi. „Mina olen kulisside inimene ja ma kindlasti mõtlen välja midagi, mis suudab mulle pakkuda sedasama elamust, mida Mairold mulle nende treeningute ajal pakkus. Ma mõtlen praegu, et mida ma selleks tegema pean, sest vaata kui raske on, kui oled tantsinud sellise meistriga – sul on raske minna edaspidi koperdama ja sellest rõõmu tunda. Paraku ma olen maksimalist – ma tunnen rõõmu pärisasjadest,“ räägib Tali.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?