Hiinas elav modell Anna-Maria: pidin kaks korda spetsiaalselt Serbias vaktsineerimas käima, et siia üldse pääseda. Plaan veeres aga allamäge

Geidi Raud, 31. oktoober 2022

Teisipäeval, kui Eestis stardib moe suursündmus Tallinn Fashion Week, naudib modell Anna-Maria Tuisk (22) ligi 14 miljoni elanikuga Guangzhou linna tornmajas puhkepäeva ja mõtiskleb, millist videot Hiinas keelatud TikToki postitada. Anna-Maria teenistus on kopsakas ja ta on Hiina eluga rahul, mis siis, et mõningad kohalike kombed tekitavad külmavärinaid.

Anna-Maria karjäär sai alguse, kui ta oli alles 13aastane neiu. Ta oli päikselisel päeval kiirustamas Piritale suunduvale bussile, kui Viru keskuse maa-aluses bussiterminalis võõras tema poole pöördus. Hiljem selgus, et tegemist oli Al Model Managementi ühe omanikuga. „Meil oli samal päeval koolis aktus ja läksime klassikaaslastega randa suvevaheaja algust tähistama. Mina aga jäin hiljaks, mistõttu ootasin bussi üksinda. Kui ma poleks sel päeval hiljaks jäänud, oleks mu elu praegu hoopis teistsugune,“ nendib Anna-Maria, et hilinemine pole küll voorus, kuid talle tõi see kätte karjääri, millest ta ei osanud unistadagi.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?