TARTU NARKOLABOR LENDAS ÕHKU! Põlenud näoga iseõppija: „Olen proovinud teha ka suuremaid koguseid, aga siis tuleb mingi sodi.“

Kristjan Väli, 21. november 2022

USA kultussarja „Breaking Bad“ kodukootud versioon hargnes Tartus Annelinnas. Ent ülipädeva keemiaõpetaja Walter White'i asemel on selle päriselus toimunud loo peaosas vähese haridusega Rauno, kes enda labori metamfetamiini keetes õhku laseb.

Tartlane Rauno Belov hüüdnimega Lolo, edvistas tuttavate ees fotodega, mis kujutavad tema kui eduka narkoärika elustiili. Ta on jäädvustanud lauale laiali paisatud rahapakke, relvi, alkoholi ning isegi kaalule sätitud minigrip-kotte. Ehkki fotodel kujutatu on pealtnäha omane gangsterikultuurile (loe: suurutsev ja rahaga kiitlev), pole Belovi elustiil siiski niivõrd glamuurne. Nimelt keetis ta keelatud narkoainet räpases paneelmaja keldris ning tooraineks kasutas piduripuhastusvahendit, patareisid ning nohurohtu! Ka fotodel ilutsevad pealtnäha ehtsad püstolid ja revolvrid polnud nii-öelda päris, vaid hoopis paljud ohutumad õhkrelvad või maketid. Samuti oli alkohol pigem odavamapoolne.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?