EKSPERIMENT | Bumble – uue ajastu tutvumisrakendus või järjekordne töllmokkade kants? „Juba sa ignoreerid – ma pole jõudnud siivutuid ettepanekuid tegema hakatagi!“

Helen Reinhold, 28. jaanuar 2023

„Tinder on ajalugu. Noored tutvuvad nüüd Bumble'is, sest seal liiguvad normaalsemad inimesed,“ teatas noor kolleeg mulle mõne aja eest kindlameelselt. Mujal maailmas juba aastaid äärmiselt populaarne tutvumisrakendus, mille laiem eesmärk – erinevalt Tinderist – pole vaid üheöösuhete ning kohtingupartnerite otsimine, on saamas üha populaarsemaks ka Maarjamaal. Mida tutvumisrakendus kasutajale pakub ja millist kontingenti seal kohata võib? Õhtuleht proovis järgi.

Enam kui seitse aastat tagasi ja täiesti puhtkogemata swipe'isin Tinderist omale abikaasa. Ehkki säärast vedamist on kuuldavasti olnud rahval veelgi, kõlab see tänapäeval siiski ulmena. Oli toonagi suhtlemisrakendus täis pigem tiiraseid ja kahtlase moega härrasid, kes teadagi mille peal väljas. Ei saa seda ka neile pahaks panna, sest justnimelt üheöösuhete leidmise eesmärgil Tinder algupärast ju loodigi. Säärane pinnapealsus kõigile aga ei sobi. Kes viitsib oma kirjakastist lugeda ikka ja jälle neid üheülbalisi kulunud ja piinlikke võrgutuslauseid? Kaua võib neid tüütuid mehepoegi taluda, kui ise säärasest suhtlusest huvitatud pole?

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?