ELU KUI SEEBISERIAAL: millised kõrvaltegelased mängivad rolli Brigitte Susanne Hundi elulavastuses? Kes on lõiganud suurimat kasu?

Timofei Sarap, 1. veebruar 2023

Seltskonnaglamuuritari Brigitte Susanne Hundi (27) elu, töö ja tegemised moodustavad kokku ühe vana hea klassikalise seebiooperi, mille lõpututel skandaalidel ei näi olevat otsa ega äärt. Ükskõik, millega Hunt ka ei tegeleks, pakub see kõrvaltvaatajaile kõike, mida aastate eest leidus vaid Mehhiko seeriafilmides: draamat, armukolmnurki ja kadedust. Millal me täpselt BSH-nimelisest telenovela'st sõltuvusse jäime, on tagantjärgi keeruline öelda. Küll aga ei koosne see üksnes peategelasest, vaid ka värvikatest kõrvaltegelastest, ilma kelleta ei suudaks me tema elu ette kujutadagi. Kes need inimesed on?

Brigitte Susanne Hunt jagab oma elu ja tegemisi avalikult sotsiaalmeedias, mistõttu on tema jälgijatel ainulaadne võimalus piiluda oma silmaga, millises glamuurses maailmas jõukad ja kuulsad elavad. Brigitte ise on varem Õhtulehele rääkinud: „Koolis ma polnud kõige populaarsem laps ka ja mingil hetkel tekkis mul ühiskondlik vastandumine. Konfliktide rõhutamine aitas mul tähelepanu kätte saada. Nüüd, kui inimeste tähelepanu on juba käes, pean sellega midagi head tegema ja andma inimestele tagasi.“

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?