Kuidas jõuab haiglas toit patsientideni?

Marthi Lepik, 29. detsember 2016

Vahel on nii, et me näeme, kuidas kümned või ka sajad inimesed tööd rabavad, kuid nende töö tulemust on mingil põhjusel raske märgata. Toitlustusteenindajatega haiglas on aga vastupidi – sadade patsientideni jõuab toit kolm korda päevas, kuid inimesi, kes selle eest hoolt kannavad, on vaid loetud arv.

Lea on Ida-Tallinna Keskhaiglas töötanud juba 15 aastat. Ta on üks kolmest inimesest, kes 6 aastat tagasi, kui Magdaleena üksuses avati jaotusköök, seal tööle asus ning tänini seda vastutusrikast tööd teeb. Talle meeldib see töö ning seega oli ta ka meeleldi valmis oma mõtteid meiega jagama.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?