Mälumängutippe pahandab „Kuldvillaku“ kadumine: telekanalid peaks peale meelelahutuse ka teadmistepõhist programmi näitama!

Keit Paju, 12. detsember 2018

Eelmisel nädalal teatas Kanal 2, et tuleval kevadhooajal ei jõua nende kanalil eetrisse Eesti pikima ajalooga mälumängusaade „Kuldvillak“. Televaatajad olid otsuse peale äärmiselt nördinud ning jäi arusaamatuks, miks otsustas Kanal 2 programmi värskendamiseks just 100 000 vaatajaga saate eetrist eemaldada. Ka tuntud mälumänguritel tegi otsus meele mõruks. „Mul on Kanal 2 otsusest kahju. Teadmistele rõhuvaid mängusaateid meie telekanalites enam praktiliselt ei olegi. Oli aeg, kui neid oli kaks või kolm tükki nädalas,“ nendib mälumängur Igor Habal.

Saatest „Mis? Kus? Millal?“ tuntud mälumängumeister Jaan Allik tõdeb, et “Kuldvillak” on Eesti telekanalites jooksnud mälumängudest vaieldamatult üks paremaid. “Seda just televaataja seisukohast. On ju hea diivanil istudes end ässana tunda ja vastuseid puistata!” naerab ta. ““Kuldvillaku” kaudu olen saanud palju häid tuttavaid ja olen ka päris korralikult teeninud,” lisab ta kelmikalt.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?