NULLIST TIPPU! Hädaga süüa tegema õppinud eestlannast sai Pariisis privaatkokk: „Algus oli raske – isegi kui sisemiselt värisesin, pidin jätma julge hundi mulje!“

Katrin Helend-Aaviku, 12. detsember 2018

„Kui ma ütlesin Ameerikas elades oma sõpradele, et kolin Pariisi ja hakkan seal söögitegemisega leiba teenima, ütles mõni neist otse välja, et kas ma ei taha sellest õunast hammustada liiga suurt tükki. Pariis on ikkagi üks maailma suurematest toidulinnadest ja mul polnud ju eriti kogemust. Aga mina ei arvanud, et see on minu jaoks liiga suur tükk,“ räägib ma-saan-kõigega-hakkama-naeratusega Erelin Kikas Fournier, kes on praegu Pariisis hinnatud privaatkokk ja toidustilist.

Erelin on ehe näide sellest, et ka nullist alustades võib lennata kõrgele – kui tiibu veel ei ole, tuleb need kasvatada, ja kui need on juba olemas, tuleb neid lendamiseks kasutada.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?