11 719 KAARTI! Noor naine kutsus inimesi üles hooldekodudele jõulukaarte meisterdama: hoolealused ja töötajad veedavad pühad suure tõenäosusega üksinda

Merilyn Närep, Katharina Toomemets, 28. detsember 2020

„Algne idee sündis sellest, et oli plaanis teha koos lapsega kõigile sugulastele jõulukaarte, ehk avada nii-öelda kaardivabrik. Jagasin seda mõtet ka Instagrami kontol, kuid kuidagi hakkas mõte rändama, et võiks ju midagi rohkemat,“ räägib 24aastane Madli-Mai Norma, kelle eestvedamisel meisterdati tänavu 11 719 jõulukaarti, mis saadeti üle Eesti hooldekodudesse.

Võsult pärit Madli-Mai ema peab käsitöötalu ning 18 aastat tehti ka loovuslaagreid. „Ema tegeleb hetkel peamiselt oma elutööga Lillemantlid (Janika Saar teeb vanadest kudumitest ja tootmisjääkidest imelisi mantleid - toim.), isa tegeleb samuti käsitööga ja tema teeb Sepanuga (Janno Norma valmistab sepistatud nuge - toim.).“ Madli-Mai ise on  hetkel lapsehoolduspuhkusel ja hakkas hobikorras pidama Instagramis kontot nimega Crafts for Aarald, kus jagab lapsele või lapsega koos tehtud meisterdusi. 

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?