Eestlased hakkasid ameeriklaste toidulauale valmistama peekoni maitsega juustu

Arvo Uustalu, 19. märts 2021

Tartumaal asuva farmi juust maitseb nagu krõbe peekon munaga, kuigi selles ei ole ühtegi tükki sinki ega tilka maitsekontsentraati. Oma töö teeb ära Hollandis aretatud bakter.

Kambja vallas Talvikese külas asuv Andre juustufarm on oma hõrgutistega jala ukse vahele saanud nii Euroopas kui ka Ameerikas. Nõnda jõuliselt, et muskaadimaitselisel Muscil ei õnnestu kuidagi üheksakuuseks laagerduda. See müüakse enne lihtsalt maha. Peekonjuust Capo on aga nõnda uus toode, et ka kõige vanem selle sordi kera pole riiulil üheksat kuud veel lebada jõudnud.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?