FENOMENAALNE! REKORDILINE! KONKURENTSITU! Miks tekitasid meediaplahvatuse just suunamudija Triinu Liis ja Austraalia strippar Justin?

Marvel Riik, 31. detsember 2021

Miks tekitas meedias tõelise plahvatuse just perekond McNairn: suunamudija Triinu Liis ja tema stripparist kaasa Justin? Miks tormasid lugejad ostma just artikleid nendega toimuvast, muinasjutulisest esmakohtumisest kuni kooselu vägivaldse lõpuni? Meediaõppejõud Tiit Hennoste hoiatab, et kui ajakirjandus ei suuda skandaalset üksikjuhtumit käsitleda osana suurest probleemist, siis saab meediastki sotsiaalmeediaripats.

Ükski poliitiline skandaal, seltskonnaelu paljastus, surm, kohtuprotsess, rahvuslik tragöödia või rahvusvaheline analüüs petturitest-kurikaeltest – mitte miski ei suuda küündida selleni nagu McNairnide-paari tegemised. Eesti suuremates erameediamajades on settinud tõdemus, et just tänu sellele paarile sünnivad üha uued absoluutsed müügirekordid. Triinu Liisist ja Justinist on saanud Eesti meedia tõmbenumber, kelle elu värskeimate keerdkäikudega kursis olemiseks teevad lugejad tuhandeid ja tuhandeid artiklioste.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?