„KORJASIN KILDE PALJASTE KÄTEGA.“ Sõjapõgenik jäi lõhutud autoakna pärast töötuks. Õnnetuse põhjustajad naersid: see on juba kolmas aken!

Angelina Lon, 22. august 2022

Ukraina sõjapõgeniku Oleksandr Tymofieievi auto seisis Tallinnas Akadeemia tee tänava parklas, mille ääres niideti parasjagu trimmeriga muru. Trimmerist lennanud kivi purustas paraku tema auto küljeklaasi. „Nad pole isegi vabandanud. Salong oli täis kilde, mida korjasin paljaste kätega,“ ütleb sohvrina tegutsenud Oleksandr, kes jäi katkise klaasi tõttu tööst ilma.

Oleksandr Tymofieiev räägib, et teda pani 26. juulil juhtunu jahmatama. „Muru niitnud mehed veel naersid, et see on juba kolmas aken, mille nad ära lõhkusid,“ räägib Oleksandr, kes kutsus kohale politsei. Tuli välja, et autoakna ära lõhkunud mehed töötasid firmas Puhastusproff. Kohale oli kutsutud ka nende ülemus. Politseinikud ütlesid, et kui koristusfirma kavatseb kahju hüvitada, siis ei pea Oleksandr juhtunu kohta avaldust kirjutama. Nii lepitigi kokku. „Ma ei tahtnud mingit konflikti, aga seda raha on mul hädasti vaja – ma olen kolme lapse isa võõras riigis, kus meil pole mitte midagi,“ ütleb ta.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?