GALERII | Pikalt eduseisu hoidnud Tartu Bigbank lasi end viimastel minutitel korraks käest, aga võttis lõpuks võidu ning jätkab eurosarjas

Lenel Karu, 18. november 2022

Täna mängisid eurosarjas CEV Challenge Cupi 1/16-finaali korduskohtumise Tartu ülikooli spordihoones omavahel kodumeeskond Tartu Bigbank ja Slovakkia võistkond Prešovi PU. Tartlased võitsid 3:0 (25:23, 25:14, 25:23), kuigi lõpuminutitel hoidis peast kinni nii tartlaste peatreener kui publik saalis, sest põnevust jagus viimase minutini.

Kõigis geimides alustasid tartlased võidukalt, kuid vastased tulid mitmel korral järgi. Esimene geim võideti 25:23, teises geimis juba suurema eduga 25:14 ja kolmanda geimi lõpus oli koduvõistkond 22:14 ees. Aga liiga vara oli hõiskamiseks, sest tartlaste eksimused andsid võimaluse Slovakkia tiimile järele jõuda ning seis viigistada 23:23. Kui vastaste mängija aga servil eksis, anti tartlastele matšpall ning Matej Šmidl vormistas võidu 25:23. Napilt, aga siiski, oli võit käes ning Bigbank astunud edasi järgmise sammu eurosarjas.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?