„PUUDUTA MIND“ 284. SAADE | Endine skandaalne tantraprintsess Katrin Lucas: olen taas normaalne inimene

Anu Saagim, Video: Brandon Teder, 15. september 2023

„Puuduta mind“ saatekülaline Katrin Lucas (endine tantraprintsess Jaya Shivani, endine Katrin Silmer, endine Katrin Kracht), saatejuhid Anu Saagim ja Sirje Presnal.

„Puuduta mind“ saate külalisteks on seekord Katrin Lucas, kes oli varem tuntud kui tantraprintsess Jaya Shivani, ehk kurikuulus Katrin Silman, neiupõlvenimega Kracht (ta on Kersti Krachti tütar – toim.). Võibolla mäletate lugu aastast 2013, kui lahvatas tõeline uudispomm, et eestlastest abielupaar seksis Bali pühas templis. Katrini paariliseks oli hurmav tantraguru Urmas Silman. Pahased budistid kutsusid politsei, paarike arreteeriti ning nad pidid maksma templi puhastamiseks 1500 eurot trahvi. Uudis levis üle terve maailma. Kuidas Katrinil nüüd läheb?Vaata saadet!

Peale Silmanite pikantset juhtumit Bali templis eelistas Katrin esineda nime Jaya Shivani all ning seejärel lõppes ka harmooniline tantraabielu Urmasega, pärast mida loobiti vastastikku teravusi meelelahtusväljaannetegi veergudel. Kliendid süüdistasid Urmast ebakorrektsetes tantramassaaži võtetes, Urmas tõrjus omakorda süüdistusi väidetega, et see on ekskaasa Katrini kättemaks. Elu kees nagu filmis.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?